Sports

Weg voor Danny Buijs naar KV Mechelen ligt helemaal open15:37 – De weg van Danny Buijs naar KV Mechelen ligt open. De Belgische club heeft afscheid genomen van hoofdtrainer Wouter Vrancken.

Weg voor Danny Buijs naar KV Mechelen ligt helemaal open


Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Mechelen maakt via de officiële kanalen dat Vrancken samen met assistenten Kevin Van Dessel en Glenn Vanryckeghem de overstap naar KRC Genk maken. De clubs hebben aan de onderhandelingstafel een akkoord bereikt over de transfervoorwaarden.

Naar alle waarschijnlijkheid wordt Buijs de opvolger van Vrancken. “De komende week zullen we de nieuwkomers in de technische staf, waaronder een nieuwe hoofdcoach, voorstellen. Zo kan de volledige staf op 20 juni aan de voorbereiding beginnen”, zo laat sportief directeur Tom Caluwé weten.

Mechelen wordt de tweede professionele club van Buijs als hoofdtrainer. De afgelopen vier seizoenen was hij werkzaam bij FC Groningen. De Trots van het Noorden maakte eind vorig kalenderjaar bekend dat het contract van Buijs niet wordt verlengd. Frank Wormuth wordt zijn opvolger in de Euroborg.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.