Sports

Waarom Utrecht misschien beter niet kan winnen van Feyenoord10:15 – Feyenoord vervolgt de strijd om de derde plaats vandaag met een thuiswedstrijd tegen FC Utrecht. Door het Europese succes van de Rotterdammers is een situatie ontstaan waardoor de Domstedelingen zichzelf bij een goed resultaat in De Kuip mogelijk in de vingers snijden. Samen met Jack’s Casino werpt FCUpdate.nl op dat bijzondere scenario.

Waarom Utrecht misschien beter niet kan winnen van Feyenoord


Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

De kans is groot dat Feyenoord het Eredivisie-seizoen op de derde of vierde plaats eindigt. FC Twente en AZ hijgen de ploeg van trainer Arne Slot weliswaar in de nek, maar het moet gek lopen willen de Rotterdammers buiten de top-vijf vallen. Helemaal onmogelijk is dat echter niet. Vanavond spelen de Rotterdammers de lastige wedstrijd tegen het altijd stugge Utrecht. Verwacht je dat de bezoekers uit de Domstad vandaag in De Kuip winnen? Zet in en win 7.50 keer je inzet terug!

Feyenoord treedt na de wedstrijd tegen Utrecht nog aan tegen Fortuna Sittard (uit), PSV (thuis), Go Ahead Eagles (uit) en Twente (thuis). Mocht het seizoensslot in de Eredivisie desastreus verlopen voor Feyenoord, dan is het voor een aantal clubs te hopen dat de Rotterdammers de Conference League niet winnen. In de halve finale speelt Feyenoord tegen Olympique Marseille en in de eventuele eindstrijd wacht een ontmoeting met Leicester City of AS Roma.

Wat gebeurt er als Feyenoord op de vijfde plaats eindigt en de Conference League wint? Dan doen de play-offs om Europees voetbal er niet meer toe. Feyenoord krijgt dan een Europees ticket voor het winnen van het toernooi en daarmee zijn alle tickets vergeven. Als Feyenoord de Conference League wint en in de Eredivisie als derde of vierde eindigt, schuift het Europese ticket door en wordt er in de play-offs – waaraan Utrecht waarschijnlijk gaat deelnemen – nog wel ergens voor gespeeld. Saillant detail: de Conference League-finale wordt pas na de finale van de play-offs gespeeld, waardoor de winnaar van de play-offs mogelijk pas na de Europese finale feest kan vieren. Voor de eindzege van Feyenoord in de Conference League staat een odd van 4.50.

Let op: gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close