Sports

Vreugde bij Excelsior en onrust bij ADO na bizarre promotiekraker0:30 – In de rubriek ‘Gisteren gemist’ zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zondag 29 mei.

Vreugde bij Excelsior en onrust bij ADO na bizarre promotiekraker


Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Knotsgek: Excelsior naar Eredivisie na historische finale bij ADO
Excelsior speelt volgend seizoen weer in de Eredivisie! Dat is de conclusie na een thriller van jewelste in de finale van de play-offs om promotie/degradatie. Thuisploeg ADO had na 47 minuten de buit in handen, maar Excelsior knokte zich tegen tien Hagenezen terug tot 3-3 en in de verlenging zelfs tot 4-4. De slijtageslag kende zijn apotheose via penalty’s, die Excelsior het beste nam. De Rotterdamse club is na drie jaar weer terug in de Eredivisie.

Dallinga in tranen na promotie: “Nog nooit zo gek meegemaakt”
De beslissende wedstrijd die zondagavond promotie naar de Eredivisie opleverde was een heuse achtbaan voor Excelsior. Dat gold in het bijzonder ook voor Thijs Dallinga, die even tijd nodig had om alles te laten bezinken. Nadat de promotie was veiliggesteld, trof ESPN de topscorer in tranen aan in de catacomben.

Bizarre taferelen: ‘onveilige situatie’ door ADO-fans langs het veld
Niet alleen binnen de lijnen gebeurt er zondagavond van alles bij de promotiekraker tussen ADO Den Haag en Excelsior. Ook groepen supporters drukken in negatieve zin hun stempel op de wedstrijd. Tegen het einde van de reguliere speeltijd verzamelden zij zich massaal rond het veld, waarna alles in het werk werd gesteld om ze weer terug te laten te keren naar de tribunes.

Eerste trainersklus Kuyt lonkt: hoofdkandidaat bij ADO Den Haag
Dirk Kuyt maakt een serieuze kans om de nieuwe hoofdtrainer van ADO Den Haag te worden. Dat nieuws werd kort na het mislopen van promotie naar de Eredivisie gebracht door De Telegraaf en Voetbal International. De 41-jarige Kuyt is al enige tijd op zoek naar zijn eerste klus hoofdcoach.

Prachtig: gevallen Nottingham Forest keert na 23 jaar terug in PL
Nottingham Forest keert na 23 jaar afwezigheid terug in de Premier League. De gevallen topclub won de finale van de play-offs op Wembley met 0-1 van Huddersfield Town. De beslissing viel door een eigen doelpunt van de negentienjarige Chelsea-huurling Levi Colwill.

Matchwinner Promes bezorgt Spartak prijs met perfecte counter
Quincy Promes was zondagmiddag van enorme waarde voor zijn Spartak Moskou. De Russische club legde beslag op de Russische beker, door met 2-1 te winnen van stadgenoot Dinamo Moskou. Promes zelf nam een kleine twintig minuten voor tijd de winnende treffer voor zijn rekening.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.