Sports

Voor Siem de Jong is de cirkel na zeventien jaar rond0:30 – In de rubriek ‘Gisteren gemist’ zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op donderdag 16 juni.

Voor Siem de Jong is de cirkel na zeventien jaar rond


Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Siem de Jong keert na zeventien jaar terug bij De Graafschap
De Graafschap sluit Siem de Jong na zeventien jaar weer in de armen. De 33-jarige middenvelder annex aanvaller verbindt zich voor één seizoen aan de club uit Doetinchem. In de overeenkomst is een optie voor een extra jaar opgenomen. De Jong genoot een deel van zijn jeugdopleiding bij De Graafschap, maar verkaste voor hij zijn debuut in het eerste elftal had gemaakt al naar Ajax.

Lieke Martens trekt deur bij FC Barcelona achter zich dicht
Lieke Martens heeft donderdagavond haar vertrek bij FC Barcelona aangekondigd. Hoewel de Nederlandse aanvalster niet bekendmaakt waar zij haar carrière voortzet, heeft het er alle schijn van dat zij aan de slag gaat bij Paris Saint-Germain.

Sparta vervangt Maduka Okoye door beste keeper van KKD
Sparta Rotterdam heeft zich versterkt met Nick Olij. De 26-jarige doelman komt voor een onbekend bedrag over van NAC Breda.

Voormalig aanvoerder Rusland uit opvallende kritiek op Kremlin
Igor Denisov heeft zich publiekelijk uitgesproken tegen de oorlog in Oekraïne. De voormalig aanvoerder van de Russische nationale ploeg vreest dat hij zijn kritiek op het Kremlin duur moet bekopen.

Kenneth Paal vliegt naar Londen voor contractonderhandelingen
De toekomst van Kenneth Paal ligt mogelijk in Engeland. Fabrizio Romano maakt op Twitter bekend dat de 24-jarige linkervleugelverdediger vanavond het vliegtuig pakt naar Londen voor gesprekken met Queens Park Rangers.

‘Kluivert kan na vertrek bij Nice aan Côte d’Azur blijven voetballen’
Justin Kluivert vertrekt bij OGC Nice, maar de toekomst van de 23-jarige aanvaller ligt mogelijk wel aan de Côte d’Azur. Italiaanse media brengen Kluivert in verband met een transfer naar Olympique Marseille of AS Monaco.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close