Sports

Voetbalzone zoekt per direct 1 of 2 redacteuren voor 20 en 40 uur per weekVrijdag, 17 juni 2022 om 21:55


Voetbalzone.nl, onderdeel van The FootballCo Group, is per direct op zoek naar enthousiaste en gedreven redacteuren voor 20 uur of 40 uur per week. Voetbalzone, opgericht in 2001, heeft zich in de loop van der jaren opgewerkt tot de meest bezochte voetbalwebsite van Nederland en met gemiddeld 5,8 miljoen unieke bezoekers per maand.

Wat ga je doen?
Je schrijft nieuwsartikelen en wedstrijdverslagen die de lezer helemaal op de hoogte brengen van alles wat er speelt in de voetbalwereld. Je volgt het nieuws zeer actief en je gebruikt alle relevante ingangen om aan unieke informatie te komen. Je filtert nieuws, bewaakt de deadlines en zorgt dat tegelijkertijd ook de socialmediakanalen up-to-date blijven. Je zit vol energie en bent initiatiefrijk.

Je bent in staat om voor een breed publiek te schrijven: neutraal, snel, bondig en laagdrempelig. Samen met jouw collega-redacteuren ben je bovendien verantwoordelijk voor de nieuwsstroom, kun je razendsnel publiceren, keuzes maken en artikelen van duiding voorzien. Daarnaast krijg je alle ruimte om je breder te ontwikkelen als redacteur, bijvoorbeeld door het maken van achtergrondverhalen, interviews op locatie of het bezoeken van persconferenties.

Jouw profiel?
– je hebt ervaring in het schrijven van webteksten en gaat zeer zorgvuldig te werk;
– je bent bereid om op onregelmatige tijden, met name in het weekend, te werken;
– je kent alle ins en outs van sociale media en bent op de hoogte van de nieuwste updates;
– je bent een lopende voetbalencyclopedie;
– je bent communicatief sterk en een teamspeler;
– je bent snel en werkt foutloos;
– je bent stressbestendig, flexibel, zelfstandig en gedreven;
– je hebt ervaring met content managementsystemen;
– je beheerst de Engelse taal uitstekend in woord en geschrift, beheersing van een andere vreemde taal is een grote pre;
– je bent in staat dagelijks met ideeën rondom voetbalnieuws te komen.

Wat bieden wij?
Bij gebleken geschiktheid krijg je een vast arbeidscontract voor 20 of 40 uur per week, met een aantrekkelijke pensioenregeling. De mogelijkheid om vanuit huis te werken. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform en afhankelijk van je opleiding en ervaring. Een team waar passie voor sport voelbaar is. De startdatum bepalen we graag in overleg, al gaat onze voorkeur uit naar een dienstverband startend in juli of augustus.

Ben je enthousiast over deze baan, heb je affiniteit met media en voldoe je aan bovenstaand profiel? Laat dan zien wie je bent en wat je kunt, maar vooral wat je wilt. Mail uiterlijk vrijdag 1 juli een beknopte sollicitatiebrief, twee voorbeeldartikelen, enkele ideeën om Voetbalzone nog beter te maken én je cv naar [email protected], onder vermelding van redacteur gezocht.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close