Sports

‘Vitesse huurt defensieve doelpuntenmachine; recordtransfer Fortuna’22:30 – Vitesse staat op het punt zich te versterken met Ryan Flamingo. De negentienjarige centrumverdediger gaat voor een jaar worden gehuurd van Sassuolo. De Arnhemmers nemen tevens een optie tot koop op in de deal, zo meldt De Telegraaf.

'Vitesse huurt defensieve doelpuntenmachine; recordtransfer Fortuna'


Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Flamingo doorliep de jeugdopleiding van Almere City, maar verkaste al op jonge leeftijd naar de Italiaanse club. Daar maakte de verdediger bijzonder veel indruk. In de beloftencompetitie was hij afgelopen seizoen liefst veertien (!) keer trefzeker. Flamingo moet bij Vitesse gaan concurreren met Ferro en Melle Meulensteen, die deze zomer al werden gestrikt als versterking voor in de achterhoede.

Fortuna Sittard
Fortuna Sittard is van plan een recordbedrag teer te tellen voor de komst van Rodrigo Guth. De Braziliaanse verdediger, die afgelopen seizoen op huurbasis bij NEC speelde, gaat volgens transferexpert Fabrizio Romano permanent vertrekken bij Atalanta. Fortuna is bereid om te voldoen aan de transfersom van één miljoen euro, wat Guth de duurste aanwinst ooit maakt voor de Limburgers.

Dat record staat momenteel nog op naam van Charlison Benschop, die afgelopen seizoen voor 420.000 euro werd aangetrokken. Met Guth hoopt Fortuna defensieve zekerheid binnen te halen. De verdediger speelde afgelopen seizoen twintig wedstrijden in de Eredivisie namens NEC. Vanaf december miste hij geen wedstrijd meer namens de Nijmegenaren.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.