Sports

Vijf gewonden bij schietpartij in beachclub Marbella, mogelijk Nederlandse dader | NUBij een vechtpartij in een drukbezochte discotheek in het Spaanse Marbella zijn zeker vijf mensen gewond geraakt. Ze zijn naar een ziekenhuis overgebracht. Tijdens de vechtpartij werd gebruikgemaakt van vuurwapens en messen.

De Spaanse politie heeft volgens het AD een Nederlander aangehouden. Die wordt ervan verdacht geschoten te hebben. Het ministerie van Buitenlandse Zaken kon dat nog niet bevestigen, maar meldt nog geen hulpverzoek te hebben ontvangen.

Spaanse media melden dat een veertigjarige man is aangehouden als verdachte, maar vermelden zijn nationaliteit niet. Volgens ooggetuigen werd de dader neergestoken en is hij levensgevaarlijk gewond. Hij zou de enige schutter zijn geweest.

Het incident gebeurde in de discotheek Opium Beach Club, die aan het strand aan de oostrand van het stadscentrum ligt. Volgens lokale media ontstond er in de nacht van zondag op maandag een ruzie, waarbij mensen elkaar met vuur- en steekwapens te lijf gingen. Vervolgens brak er paniek uit in de club.

Een 32-jarige vrouw zou zeer ernstig gewond zijn geraakt door een kogel en op de intensive care liggen. Ook zou een 32-jarige Ier met een schotwond in kritieke toestand in het ziekenhuis liggen.

Nog eens drie mannen moesten naar het ziekenhuis, maar hadden minder ernstige verwondingen. Een negentienjarige man zou een schampschot op zijn heup hebben. En een 36-jarige man heeft naar verluidt verwondingen aan zijn rug.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.