Sports

Vier redenen waarom Ajax op Anfield wint van Liverpool



12:00 – Ajax vervolgt de Champions League-campagne vanavond met een uitwedstrijd tegen Liverpool. Stunten op Anfield is voor weinig clubs weggelegd. Toch lijken er kansen te liggen voor de Amsterdammers. Samen met Jack’s Casino noemt FCUpdate.nl vier redenen waarom Ajax gaat winnen van Liverpool.

Vier redenen waarom Ajax op Anfield wint van Liverpool


Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

1. Vertrouwen bij Ajax
Ja, Ajax leeft met vertrouwen toe naar de ontmoeting met Liverpool. In de competitie zijn de Amsterdammers nog foutloos en in de eerste groepswedstrijd van de Champions League werd een zeer overtuigende 4-0 zege op Rangers geboekt. Liverpool is natuurlijk andere koek, maar het geloof in een stunt is aanwezig bij de selectie van trainer Alfred Schreuder. Denk je dat Ajax vanavond wint van Liverpool? Zet in en win 5.30 keer je inzet.

2. Liverpool wisselvallig
Waar Ajax in vorm is, kan dat niet worden gezegd van Liverpool. The Reds wonnen vrij recent met 9-0 van AFC Bournemouth, maar verder vallen de resultaten tegen. In de Premier League werd al vier keer puntenverlies geleden, terwijl de ploeg van trainer Jürgen Klopp in de Champions League vorige week werd afgedroogd door Napoli. De Engelsen gingen met 4-1 onderuit, maar hadden met nog veel pijnlijkere cijfers huiswaarts kunnen keren.

3. Liverpool niet in actie
Liverpool had zich afgelopen weekend ongetwijfeld willen revancheren voor de smadelijke nederlaag in Napels. Daar kreeg het de kans niet toe. Het was de bedoeling dat de club zaterdag in actie zou komen tegen Wolverhampton Wanderers, maar het Engelse programma werd geschrapt door het overlijden van koningin Elizabeth. Wat extra rust richting een Europese wedstrijd kan fijn zijn, maar Liverpool was ongetwijfeld liever gewoon in actie komen. Voor een gelijkspel tussen Liverpool en Ajax staat een odd van 5.00.

4. Sportieve wraak
Ajax zal extra gemotiveerd zijn om de wedstrijd tegen Liverpool tot een goed einde te brengen, want twee jaar geleden gebeurde dat tot tweemaal toe niet. Toen kwamen de clubs elkaar ook al tegen in de groepsfase van de Champions League. De thuiswedstrijd ging met 0-1 verloren en ook op Anfield werd een minimale nederlaag geleden. Beide keren zat er meer in voor Ajax. Kan de kampioen van de Eredivisie ditmaal winnen van Liverpool? Voor een 0-1 zege staat een quotering van 20.00.

Let op: gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24x7.nl.





Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.