Sports

verdediger valt vriendin in de armen10 september 2022 – Het bezoek aan Excelsior zaterdagavond eindigde voor FC Emmen om meerdere redenen in een enorme teleurstelling. De Drentenaren leken een punt mee te nemen uit Rotterdam, maar in de laatste minuut van de blessuretijd ging de thuisploeg er toch nog met de zege vandoor. Nóg vervelender dan de nederlaag is de mogelijk zware blessure voor Jeff Hardeveld. De verdediger viel in de slotfase uit met een ogenschijnlijk ernstige kwetsuur. Het zou niet de eerste keer zijn in zijn loopbaan. 

Hardeveld vreest het ergste: verdediger valt vriendin in de armen


Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Hardeveld maakte in de zomer van 2021 de overstap van Heracles Almelo naar FC Emmen. De verdediger droeg daarvoor ook al het shirt van FC Utrecht. Maar door blessureleed heeft hij bij geen enkele club heel veel wedstrijden kunnen spelen. Voor Heracles Almelo kwam hij 44 keer in actie en namens FC Utrecht verscheen hij 25 keer binnen de lijnen. Zijn periodes in Almelo en Utrecht werden echter overschaduwd door blessureleed. Zo stond hij als speler van Heracles al ruim een jaar aan de kant wegens een afgescheurde kruisband.

Dit seizoen leek hij zich eindelijk ‘gewoon’ weer te kunnen focussen op wedstrijden spelen. Hardeveld had in de eerste vier competitiewedstrijden een basisplaats en verscheen de voorbije twee duels als invaller binnen de lijnen. In de uitwedstrijd tegen Excelsior maakte hij acht minuten voor het einde zijn entree. Zijn invalbeurt duurde echter niet heel lang. In de derde minuut van de blessuretijd moest Hardeveld zich laten vervangen nadat hij was blijven haken in het kuntsgrasveld van Excelsior. Op dat moment leek de verdediger zelf zich er al bij neer te leggen dat hij waarschijnlijk weer een zware knieblessure heeft opgelopen. 

De tranen rolden over de wangen van Hardeveld, die van het veld gedragen moest worden. Op weg naar de kleedkamer liet hij zich in de armen van zijn vriendin vallen. Voor de vleugelverdediger is het te hopen dat de schade meevalt, maar daar lijkt het niet op…

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.