Sports

Van Nistelrooij spreekt zich uit over ‘zwaarst mogelijke’ loting PSV16:04 – Ruud van Nistelrooij heeft gereageerd op de loting van PSV in de derde voorronde van de Champions League. De Eindhovenaren werden maandagmiddag gekoppeld aan AS Monaco. Volgens Van Nistelrooij heeft PSV daarmee de zwaarst mogelijke tegenstander geloot.

Van Nistelrooij spreekt zich uit over 'zwaarst mogelijke' loting PSV


Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

PSV had ook gekoppeld kunnen worden aan Sturm Graz, Union Saint-Gillis of de winnaar van FC Midtjylland – AEK Larnaca. Het werd echter Monaco, de op papier sterkste tegenstander. “Je kent de mogelijke tegenstanders bij de loting en dan heb je ze qua sterkte in je hoofd zitten. Dit is de zwaarste uit de loting en die hebben wij dus. Daar gaan we ons dan op voorbereiden en we weten dat we op ons best moeten zijn. Zij hebben goeie spelers, die sterk, atletisch en technisch vaardig zijn. We kunnen onze borst natmaken”, reageert van Nistelrooij bij het Eindhovens Dagblad.

Van Nistelrooij en de spelers van PSV kregen maandag na de ochtendtraining te horen dat hun Europese avontuur begint met een dubbel met Monaco. “Daarna zijn we snel overgegaan tot de orde van de dag, want dinsdag wacht weer een wedstrijd”, doelt de trainer op de oefenwedstrijd tegen FC Eindhoven. “AS Monaco is een dusdanig aansprekende tegenstander dat daar volledig de focus op ligt. Dit soort wedstrijden heb je zin in en daar werk je naar toe.”

PSV speelt op 2 of 3 augustus de eerste wedstrijd tegen Monaco, die in het prinsdom wordt gespeeld. De return wordt een week later op 9 augustus in het Philips Stadion afgewerkt. In aanloop naar de Europese duels neemt PSV het in de strijd om de Johan Cruijff Schaal op tegen Ajax.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close