Sports

Van Gaal maakt ouderwetse show van eerste persconferentie0:30 – In de rubriek ‘Gisteren gemist’ zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 19 september. 

Van Gaal maakt ouderwetse show van eerste persconferentie


Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Bijlow meldt zich alsnog bij Oranje, WK ‘helemaal niet uitgesloten’
Justin Bijlow is de afgelopen dagen onderwerp van gesprek. De doelman van Feyenoord werd door Louis van Gaal niet geselecteerd voor de Nations League-duels met Polen en België en dat zorgde voor nogal wat commotie. Hoewel Bijlow niet bij de 24-koppige selectie zit, meldt hij zich deze week wel in Zeist.

Van Gaal over transfergesprekken: “Ik wil één ding rechtzetten…”
Louis van Gaal heeft afgelopen transferzomer met veel belangstelling op de voet gevolgd. Meerdere Oranje-internationals stonden voor een belangrijke beslissing wat betreft hun toekomst. Daarbij heeft een aantal van hen een beroep gedaan op de bondscoach. Maar wel tot een zekere hoogte, benadrukte Van Gaal maandag op zijn persconferentie.

‘Feyenoord blijft zoeken en laat oog vallen op 19-jarige Argentijn’
Feyenoord baarde afgelopen zomer opzien door de ene na de andere speler naar De Kuip te halen, maar de gewenste komst van een centraal verdedigende middenvelder bleef uit. In de winter hopen de Rotterdammers alsnog toe te slaan. Daarbij wordt de ontwikkeling van de Argentijn Máximo Perrone nadrukkelijk in de gaten gehouden.

Van Gaal en Driessen met elkaar in de clinch: “Dat is vals”
Een persconferentie van Louis van Gaal verveelt nooit. De bondscoach schoof maandagmiddag in Zeist aan om vooruit te blikken op de komende interlandperiode waarin Oranje aantreedt tegen Polen en België. Valentijn Driessen was uiteraard van de partij. De verslaggever van De Telegraaf moest het vorig jaar nog flink ontgelden tijdens een perspraatje van de bondscoach. Maandag was het wederom raak.

Van Gaal duidelijk over vervanger voor geblesseerde Martins Indi
Bruno Martins Indi behoorde weliswaar tot de 25-koppige selectie van Louis van Gaal voor de Nations League-duels met Polen en België, maar hij heeft zich maandag niet gemeld in Zeist. De verdediger van AZ raakte gisteren geblesseerd in de thuiswedstrijd tegen Ajax en heeft zich daardoor moeten afmelden voor de interlands van Oranje. Van Gaal heeft besloten om geen vervanger op te roepen voor Martins Indi.

Hereniging tussen Sneijder en Yilmaz lonkt bij Fortuna Sittard
Kijk niet vreemd op als Wesley Sneijder binnenkort een functie gaat bekleden bij Fortuna Sittard. De recordinternational van Oranje is immers in onderhandeling met de Limburgers over een rol achter de schermen.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.