Sports

Van Dijk hersteld van corona en klaar voor topper15:31 – Liverpool kan in de komende weken weer een beroep doen op Virgil van Dijk. De aanvoerder van het Nederlands elftal stond enkele weken buitenspel vanwege een coronabesmetting, maar traint weer volledig mee met de selectie van Jürgen Klopp. Van Dijk keert op een perfect moment terug, gezien het programma dat The Reds te wachten staat.

Van Dijk hersteld van corona en klaar voor topper


Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

“De spelers die met corona besmet waren, zijn weer terug”, meldde Klopp maandag op een persconferentie het goede nieuws over Van Dijk en zijn lotgenoten. Ook Thiago Alcântara, Fabinho en Curtis Jones stonden namelijk aan de kant vanwege een infectie. Voor Van Dijk betekende het dat hij drie wedstrijden van de topclub moest laten schieten.

Van Dijk maakt waarschijnlijk dinsdagavond tegen Leicester City al zijn rentree. The Foxes hebben het momenteel moeilijk in de Premier League, maar gelden als een niet te onderschatten opponent. Dat bewees Leicester dit weekend tegen Manchester City, dat een 4-0 voorsprong teruggebracht zag worden tot 4-3. City won uiteindelijk met 6-3.

Eigenlijk had Van Dijk vier wedstrijden moeten missen, maar de clash met Leeds United op Boxing Day ging niet door vanwege een coronagolf bij Leeds. Van Dijk maakt zich daarom op voor Leicester City en wacht daarna een fraaie topper: de wedstrijd tegen mede-titelkandidaat Chelsea.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.