Sports

Tuchel geschokt door Chelsea-ontslag: “Ik ben er kapot van”23:11 – Thomas Tuchel heeft voor het eerst gereageerd op zijn ontslag bij Chelsea. De Duitse oefenmeester werd na een teleurstellende seizoenstart op straat gezet bij de Londense topclub, ondanks het feit dat hij de grootmacht twee jaar geleden nog naar de Champions League-winst gidste.

Tuchel geschokt door Chelsea-ontslag: "Ik ben er kapot van"


Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

‘Dit is een van de moeilijkste verklaringen die ik ooit heb moeten schrijven en het is een waarvan ik hoopte dat ik ze vele jaren niet zou hoeven delen’, schrijft Tuchel op zijn Twitter-account. ‘Ik ben er kapot van dat mijn tijd bij Chelsea tot een einde is gekomen.’ Tuchel werd vorige week ontslagen en vervangen door Graham Potter van Brighton & Hove Albion.

Voor Tuchel kwam het ontslag als een keiharde klap. ‘Dit is een club waar ik me thuis voelde, zowel professioneel als persoonlijk. Hartelijk dank aan alle medewerkers, de spelers en de supporters dat ze me vanaf het begin het gevoel hebben gegeven dat ik welkom was. De trots en vreugde die ik voelde toen ik het team hielp om de Champions League en de Club World Cup te winnen, zullen me voor altijd bijblijven.’

Tuchel stond uiteindelijk twee seizoenen aan het roer van Chelsea. ‘Ik ben vereerd dat ik deel heb mogen uitmaken van de geschiedenis van deze club en de herinneringen van de afgelopen 19 maanden zullen altijd een speciaal plekje in mijn hart hebben.’

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.