Sports

Transferupdates bij Ajax, Feyenoord, PSV en Vitesse0:30 – In de rubriek ‘Gisteren gemist’ zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op vrijdag 7 januari 2022. 

Transferupdates bij Ajax, Feyenoord, PSV en Vitesse


‘Ajax blijft oriënteren op aanvaller, Tagliafico mag niet meer weg’
Ajax hield zich behoudens de komst van Brian Brobbey tot dusver behoorlijk rustig op de winterse transfermarkt, maar de verwachting is zeker dat er nog een vleugelspeler gehaald wordt. Steven Bergwijn staat nog altijd hoog op het lijstje van technisch directeur Marc Overmars, terwijl er ook nog een paar spelers vertrekken.

‘PSV informeerde bij Doekhi, maar Vitessenaren niet eerste keuze’
PSV heeft afgelopen zomer geïnformeerd bij Vitesse-verdediger Danilho Doekhi (23). Door de blessure van André Ramalho zou de in de komende zomer transfervrije achterhoedespeler mogelijk weer in beeld kunnen komen in Eindhoven. Eerder toonde ook Giovanni van Bronckhorst met Rangers FC concrete interesse in Doekhi. Verder werd ook de naam van Anel Ahmedhodzic genoemd

Feyenoord wil ‘ver gaan’ voor Bazoer en vindt huurclub voor Baldé
Feyenoord gaat zich binnen afzienbare tijd officieel melden voor Riechedly Bazoer (25). De middenvelder van Vitesse staat al langere tijd nadrukkelijk op het wensenlijstje van de Rotterdammers, maar tot dusver kwam het nog niet tot een officieel voorstel. Volgens Voetbal International wil de club ‘ver gaan’ voor de zesvoudig international.

‘Vitesse komt niet bij Ajax, maar in Frankrijk uit voor nieuwe spits’
Vitesse zag in deze transferwindow vooralsnog vooral spelers vertrekken (Julian von Moos, Oussama Tannane en Oussama Darfalou) en moet met Riechedly Bazoer en Danilho Doekhi ook serieus vrezen dat er nog meer uitgaande transfers komen in januari. Toch heeft trainer Thomas Letsch ook de eerste inkomende speler op de korrel.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close