Sports

Toch weer tegenslag voor Kökcü; De Ligt gespot in Bayern-shirt9:57 – Orkun Kökcü lijkt nog steeds te kwakkelen met een blessure. De Turkse middenvelder maakte maandagmiddag tijdens het mini-trainingskamp in De Lutte zijn rentree op het trainingsveld, maar moet de groepstraining van dinsdag opnieuw aan zich voorbij laten gaan. Kökcü meldde zich later op het veld om apart te trainen.

Toch weer tegenslag voor Kökcü; De Ligt gespot in Bayern-shirt


Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Het is onduidelijk waar de Turkse middenvelder mee kampt, maar het houdt hem al enkele weken aan de kant. De middenvelder zat afgelopen zaterdag op de tribune toen zijn ploeg een 0-4 nederlaag slikte tegen de Belgische stuntploeg Union Saint-Gilloise. Kökcü geldt als een van de belangrijkste spelers bij Feyenoord, zeker na het vertrek van Tyrell Malacia en Luis Sinisterra.

De eerste beelden van Matthijs de Ligt in het shirt van Bayern München zijn opgedoken. De Nederlandse verdediger doorstond maandagavond het eerste deel van de medische keuring en zal dinsdag deel twee ondergaan. Als daarbij geen bijzonderheden aan het licht komen, sluit hij per direct aan bij het trainingskamp in de Verenigde Staten.

Bayern München gaat een totaalbedrag van tachtig miljoen euro overmaken naar Juventus, dat hem in 2019 voor 85 miljoen euro oppikte bij Ajax.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.