Sports

Tóch haalbare Til moet flink inleveren om bij Feyenoord te blijven16:31 – Feyenoord stelt alles in het werk om Guus Til langer aan boord te houden. De Rotterdammers maken serieus werk van de komst van de vijfvoudig Oranje-international nu de FIFA heeft besloten dat spelers die in Rusland of Oekraïne onder contract staan komend seizoen transfervrij voor een andere club mogen spelen.

Tóch haalbare Til moet flink inleveren om bij Feyenoord te blijven


Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Feyenoord had zich eigenlijk al neergelegd bij een vertrek van Til, die het afgelopen seizoen werd gehuurd van Spartak Moskou. De kaarten liggen door het FIFA-besluit plots anders. “We zijn het aan het uitzoeken”, bevestigt technisch directeur Frank Arnesen in gesprek met het Algemeen Dagblad dat de Rotterdammers bezig zijn met een langer verblijf van Til.

Afgelopen seizoen huurde Feyenoord Til ‘tegen zeer aanvaardbare financiële voorwaarden’ van Spartak Moskou. Het verschil met een jaar geleden is dat de Rotterdammers nu een overeenkomst met de middenvelder zelf moeten sluiten. Til kan bij Feyenoord lang niet zoveel verdienen als hij in Rusland doet. Dus zal hij financieel flink moeten inleveren om ook volgend seizoen in De Kuip te spelen.

Het is niet ondenkbaar dat Til genoegen neemt met een forse salarisreductie. Bij Feyenoord kwam hij het voorbije seizoen in tegenstelling tot de twee jaar daarvoor veel aan spelen toe. Bovendien kan hij in Rotterdam in beeld blijven bij Louis van Gaal, die over enkele maanden zijn WK-selectie gaat formeren. Til maakte de afgelopen interlandperiode deel uit van de Oranje-selectie, al kwam hij als invaller tegen Wales slechts een paar minuten in actie.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close