Sports

Timber verkiest Ajax boven reünie met Ten Hag’16:43 – Jurriën Timber gaat Ajax deze zomer niet verlaten. Dat zou de verdediger hebben laten weten aan Manchester United, dat hem graag had binnengehaald voor een nieuwe samenwerking met Erik ten Hag. Hij kiest echter bewust voor de garantie op speeltijd bij zijn huidige club. 

'Man United baalt: Timber verkiest Ajax boven reünie met Ten Hag'


Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Het was The Guardian dat wist te melden dat de komst van Timber definitief van de baan is. Timber stond al langere tijd in de belangstelling van United, maar wil graag nog één seizoen bij Ajax blijven. Bij zijn huidige club heeft hij meer zekerheid dat hij speelt, waarmee hij ook de kans op deelname aan het WK met Oranje zo groot mogelijk wil houden. 

De krant weet dat Ten Hag Harry Maguire en Raphaël Varane ondanks het matige afgelopen seizoen als zijn duo in de achterhoede ziet, met Victor Lindelöf als een goede concurrent voor de twee. Eric Bailly, Alex Tuanzebe en Phil Jones mogen vertrekken, wat het voor de club weer makkelijker zou maken om de defensie verder te versterken.

Antony
Daarmee is Ajax nog niet helemaal van United af. De club heeft namelijk wel nog altijd interesse in Antony, die er uiteraard ook goed op staat bij Ten Hag. Of de club ook een serieuze poging zal wagen is nog de vraag. Momenteel is de Braziliaan niet de enige aanvaller die op het verlanglijstje staat. 

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close