Politics

Terug van weggeweest op TPO: Arthur van Amerongen met The Portugal Post


Bron: Volkskrant.

“Maakt u zich over mij geen zorgen want vanaf januari trein ik eersteklas door heel Europa voor mijn nieuwe boek Safari Eurabia, de langverwachte opvolger van Brussel Eurabia. GeenStijl zal mijn avonturen als feuilleton publiceren én bekostigen, evenals mijn wekelijkse Deysseliaanse scheldkritieken. Voor TPO schrijf ik iedere zondag de Portugal Post, die ik ooit oprichtte met Gerrit Komrij.

Adeus, amigos, en gedenk het motto van Reve:

Een kut met slijm, Een reet met stront: Overal woont God.”

U leest het: Arthur van Amerongen is weer helemaal terug van weggeweest zodat u vanaf de eerste zondag in januari elke zondag kunt gaan genieten van een verse The Portugal Post. En dan ook nog eens Arthur van Amerongen op Geenstijl!

Kunt u eindelijk uw Volkskrant-abonnement eens opzeggen.

 

Lees meer van Arthur van Amerongen.
Lees meer The Portugal Post.

 


 

Advertentie

True managed webspace

Lees ook deze artikelenJort Kelder en Arthur van Amerongen in de race voor Pim Fortuyn PrijsSid Lukkassen – Het is tijd voor een full blown Renaissance in wetenschap en politiekVideo – Godfried Bomans drinkt als Sinterklaas een borrel met zijn Zwarte Pieten en wijst hen op het belang van het celibaatBonusquote – Rob Hoogland is klaar met fascisme-roepers Dirk-Jan van Baar, Joshua Livestro en Bert VuijsjeBonusquote – Arthur van Amerongen: ‘Ik besef dat ik echt dood wil en moet’Bonusquote – Arthur van Amerongen over struisvogeljournalistiek en de islamArthur van Amerongen: ‘NRC is Wehkampgids met Bas Heijne geboren als omaatje in lichaam Billie Turf’Bonusquote: Arthur van Amerongen gaat met grasmaaier en zoutzuur over Artikel 1 heenThe Portugal Post Special – Frans Timmermans: de mens, de mytheBonusquote – Arthur van Amerongen over de ‘kleutervlaamse diarree’ van Abou JahjahTerugkijken: nog meer Arthur van Amerongen over Molenbeek‘In Molenbeek wist iedereen waar Abdeslam was’Terugkijken – Arthur van Amerongen over Molenbeek: ‘Misschien is het gewoon de islam?’Bonusquote: ‘Types die als hun hoofd eraf wordt gehakt, nog zeggen dat islam liefde is’The Portugal Post – It’s the islam, stupid!Downloaden: Brussel Eurabia, deel II (met gratis deel I)Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.