Sports

‘Ten Hag neemt McClaren mee naar Manchester United’15:12 – Erik ten Hag gaat bij Manchester United opnieuw samenwerken met Steve McClaren, zo weet The Telegraph te melden. De Britse trainer wordt bij The Red Devils één van de assistenten van Erik ten Hag. De twee werkten eerder samen bij FC Twente.

'Ten Hag neemt McClaren mee naar Manchester United'


Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

McClaren is momenteel nog actief als adviseur bij Derby County, dat onlangs degradeerde naar het derde niveau van Engeland. Dat McClaren in beeld is gekomen bij Ten Hag als nieuwe assistent, heeft voornamelijk te maken met het verleden. De 60-jarige Engelsman had Ten Hag in zijn tijd bij FC Twente op de bank naast hem zitten als assistent.

In Manchester zullen de rollen nu worden omgedraaid, want McLaren zal volgens The Telegraph Ten Hag gaan assisteren. Daarmee keert McClaren terug op bekend terrein. De coach was 21 jaar geleden ook werkzaam op Old Trafford. Daar was hij destijds actief als assistent van Sir Alex Ferguson. Naast McClaren lijkt ook Mitchell van der Gaag gepresenteerd te gaan worden als nieuwe assistent. De assistent-trainer van Ajax bereikte volgens De Telegraaf woensdag een akkoord met de club uit de Engelse industriestad.

Officieel is het nieuws van de komst van McClaren nog niet. Manchester United presenteerde vandaag eerder op de dag Erik ten Hag als nieuwe oefenmeester en zal ongetwijfeld de komende dagen meer bekendmaken over de invulling van de rest van de technische staf.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close