Sports

Ten Hag naar Man United? “Ik heb medelijden met hem”9:27 – Erik ten Hag wacht een monsterklus als hij komend seizoen daadwerkelijk aan de slag gaat als hoofdcoach van Manchester United. De oefenmeester van Ajax zou al weken een persoonlijk akkoord hebben met de topclub, die hij moet terughelpen naar de top. Dat wordt niet eenvoudig geacht.

Ten Hag naar Man United? "Ik heb medelijden met hem"


Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Manchester United werd dinsdagavond nog vernederd door Liverpool, dat met een 4-0 overwinning niets heel liet van de gevallen grootmacht. Het roept de vraag op in hoeverre de stap van Ten Hag verstandig is. “Ik heb medelijden met hem”, luidde de veelzeggende conclusie van oud-speler Gary Neville na afloop van de wedstrijd bij Sky Sports.

“Je ziet de wanhoop om Ten Hag snel te presenteren”, vervolgde de oud-verdediger, die daarmee doelde op protestacties van supporters die er klaar mee zijn. “Ik kan niet geloven wat er aan de hand is bij United, ze zijn overal voor uitgeschakeld.” United bezet de zesde plaats in de Premier League en heeft drie punten meer dan nummer vier Tottenham Hotspur.

Ook Engelse media sturen waarschuwende berichten naar Ten Hag. ‘Grote kans dat hij de wedstrijd heeft zitten kijken’, doelt The Sun op Ten Hag. ‘Mocht hij nog van gedachten veranderen en niet de overstap naar Manchester United maken, begrijpen we dat. Het zou logisch zijn als hij alle telefoontjes uit Manchester vanaf nu negeert.’

Lees ook: Ten Hag krijgt kritiek: “Het is geen kleuterklas”

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close