Sports

“Ten Hag een van de meest succesvolle trainers van Europa”21:27 – Sir Alex Ferguson is tevreden met de komst van Erik ten Hag. De Nederlander moet er voor zorgen dat de Engelse club weer tot de mondiale top gaat behoren en de oud-trainer heeft er alle vertrouwen in dat het gaat lukken.

Ferguson: "Ten Hag een van de meest succesvolle trainers van Europa"


Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

“In de afgelopen vier jaar bij Ajax heeft Erik zich ontwikkeld tot een van de meest opwindende en succesvolle trainers van Europa. Hij staat bekend om het aantrekkelijke, aanvallende voetbal en het gebruiken van jonge talenten in zijn team”, vertelt de Schotse oud-trainer lovend in gesprek met The Mirror. Hij werd dertien keer kampioen met de Red Devils en weet dus wat er gevraagd wordt bij de grootmacht uit de Premier League. Hij denkt dat Ten Hag ook succesvol kan worden op Old Trafford.

“Tijdens onze gesprekken met Erik, in de aanloop naar deze benoeming, waren we diep onder de indruk van zijn langetermijnvisie. Hij wil Manchester United weer terugbrengen naar het niveau waar we willen horen. Hij is enorm bedreven en vastberaden om dat doel te bereiken”, aldus Ferguson, die weet dat Ten Hag eerst op een goede manier wil vertrekken bij Ajax. De oefenmeester pakte meerdere prijzen en lijkt ook dit seizoen op weg naar de landstitel.

“Erik richt zich nu op het behalen van succes bij Ajax. Wij kijken er alvast naar uit om hem te verwelkomen bij Manchester United. We wennen hem succes”, besluit Ferguson, die van 1986 tot 2013 werkzaam was bij de Engelse club. Naast dertien landstitels wist hij ook twee keer de Champions League te winnen.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.