Sports

Sparta wil Steijn nu al strikken als opvolger van vertrokken Fraser22:15 – Sparta Rotterdam hoopt dat Maurice Steijn de taak van hoofdtrainer nu al op zich neemt. De oefenmeester zou Henk Fraser na dit seizoen sowieso opvolgen in Spangen. Door het plotselinge vertrek van Fraser is er nu al een vacature ontstaan bij de club.

Sparta wil Steijn nu al strikken als opvolger van vertrokken Fraser


Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

De Telegraaf kwam zondagavond als een van de eersten met het nieuws over Fraser. Ook de plannen van Sparta zijn volgens de krant al duidelijk. De club wil Steijn zo ver krijgen dat hij nu al aan de slag gaat op Het Kasteel. Dat zou eigenlijk pas na de zomer zijn, maar de Rotterdammers zien hem als ideale trainer om Sparta alsnog in de Eredivisie te houden.

Fraser liet Sparta zondagavond als hekkensluiter van de Eredivisie achter zich. Tegen AZ, FC Groningen, PEC Zwolle en Heracles Almelo moeten er punten gepakt worden om directe degradatie af te wenden. Het is de vraag of Steijn het ziet zitten om nu al in te stappen. Het vertrouwen bij Sparta is broos en handhaving in de Eredivisie wordt een behoorlijk karwei. Voorlopig staat assistent Nourdin Boukhari voor de groep.

Steijn tekende eerder dit jaar een contract tot medio 2024 bij Sparta. De oefenmeester was eerder al eindverantwoordelijk bij ADO Den Haag, VVV-Venlo, Al-Wahda FC en NAC Breda. Mocht Sparta degraderen dan heeft de club in ieder geval een ervaringsdeskundige in huis. Steijn promoveerde tijdens seizoen 2016/17 namelijk met VVV naar de Eredivisie.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close