Sports

slechte avond voor drie Oranje-spelers0:30 – In de rubriek ‘Gisteren gemist’ zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op woensdag 27 april.

Van droom naar nachtmerrie: slechte avond voor drie Oranje-spelers


Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Van Dijk hoeft geen moment te vrezen voor landgenoot Danjuma
Virgil van Dijk had een makkelijke avond tegen de aanvallers van de Villarreal, waaronder zijn landgenoot Arnaut Danjuma. Liverpool won met 2-0 van de Spaanse club, waardoor de Engelsen de finale van de Champions League al kunnen ruiken. De ploeg van Jürgen Klopp was in eigen huis heer en meester.

Dumfries en De Vrij krijgen harde tik; De Roon scoort in knotsgek duel
Internazionale heeft zichzelf in de vingers gesneden in de strijd om het kampioenschap tegen het Bologna van Jerdy Schouten. De ploeg werd vorig seizoen de beste van Italië, maar het is de vraag of dat ook deze voetbaljaargang gaat liggen. De ploeg heeft een enorm dure nederlaag geleden.

Derksen reageert op verkrachting-verhaal: “Echt geen sprake van”
Johan Derksen heeft gereageerd op de commotie die is ontstaan nadat hij dinsdagavond vertelde dat hij een vrouw gepenetreerd had met een kaars. Volgens de oud-voetballer had hij de kaars ‘loodrecht’ in de lucht staan en niet bij de vrouw in haar vagina gestopt.

‘Opvallende klus voor Cocu: trainer staat open voor Schotse club’
Een opvallend gerucht uit Schotland: Philip Cocu vervolgt zijn trainerscarrière mogelijk bij Hibernian FC. De voormalig oefenmeester van PSV wordt gezien als een van de topkandidaten bij de middenmoter uit hoofdstad Edinburgh.

Ferguson: “Ten Hag een van de meest succesvolle trainers van Europa”
Sir Alex Ferguson is tevreden met de komst van Erik ten Hag. De Nederlander moet er voor zorgen dat de Engelse club weer tot de mondiale top gaat behoren en de oud-trainer heeft er alle vertrouwen in dat het gaat lukken.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.