Sports

selfies en handtekening voorlopig uit den boze21:42 – PSV heeft het coronaregime aangescherpt. Rondom de trainingen mogen de spelers voorlopig geen selfies met fans maken. Ook het uitdelen van handtekeningen is de komende tijd uit den boze.

PSV vermijdt risico's: selfies en handtekening voorlopig uit den boze


Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

De clubleiding heeft na advies van de medische staf hiertoe besloten. “We willen niet naïef zijn”, zo vertelt algemeen directeur Marcel Brands op de website van PSV. “Het aantal coronabesmettingen en dus ook de quarantaines lopen op. We staan aan de vooravond van enkele cruciale weken en willen geen onnodige risico’s lopen. We hopen op eenieders begrip voor onze keuze.”

Supporters zijn vooralsnog wel welkom op De Herdgang. “Maar waar we kunnen, willen we het risico op besmetting beperken. Dat doen we door deze maatregel, maar ook door intern een aantal zaken weer wat scherper in te richten”, gaat Brands verder. “We begrijpen dat onze supporters dichtbij de spelers willen komen en streven er daarom naar wekelijks een open training te organiseren. Tegelijkertijd sluiten we onze ogen niet voor de actuele coronasituatie. Het is in niemands belang als we spelers of stafleden moeten missen vanwege een te voorkomen besmetting.”

Programma PSV
Het seizoen gaat voor PSV op zaterdag 30 juli echt van start. Dan nemen de Eindhovenaren het op tegen Ajax in de strijd om de Johan Cruijff Schaal. Een paar dagen later staat de eerste ontmoeting met AS Monaco in de derde voorronde van de Champions League op het programma. De return wordt een week later gespeeld.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close