Sports

Ronaldo nog niet klaar: “Na WK ook nog EK meemaken”20 september 2022 – Het WK in Qatar wordt niet het laatste kunstje van Cristiano Ronaldo (37) in het shirt van Portugal. Dat heeft de aanvaller althans gezegd op een Portugees voetbalgala, waar hij een award gepresenteerd kreeg omdat hij van alle spelers wereldwijd de meeste treffers voor zijn land maakte (117).

Ronaldo nog niet klaar: "Na WK ook nog EK meemaken"


Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

“Ik hoop nog een paar jaar deel uit te maken van dit team”, gaf Ronaldo aan. “We hebben geweldige jonge talenten met een prachtige toekomst voor zich”, vervolgde hij, “en ik wil graag van de gelegenheid gebruik maken om te zeggen dat ik na het Wereldkampioenschap ook nog graag bij het Europees Kampioenschap wil zijn.”

Als dat lukt dan speelt Ronaldo over twee jaar precies twintig jaar na zijn debuut op een groot toernooi zijn (vermoedelijk) laatste eindronde. Op het EK van 2004, dat werd gehouden in zijn thuisland Portugal, brak Ronaldo door in het Portugese elftal dat de finale verrassend van Griekenland verloor. Ronaldo scoorde op dat toernooi twee keer, waaronder eenmaal in de halve finale tegen Nederland (2-1).

Bij Manchester United zit Ronaldo dit seizoen vaker op de bank dan hem lief is. De Portugees wilde afgelopen zomer zelfs vertrekken naar een team dat uitkomt in de Champions Leaugue, naar verluidt om zijn eeuwige rivaal Lionel Messi niet de kans te geven dichterbij te komen op de eeuwige topscorerslijst van dat toernooi. Ronaldo leidt daarin nog ruim (141 om 126 goals). Vorige week maakte hij vanaf elf meter zijn eerste treffer van het huidige seizoen, in de Europa League-wedstrijd bij FC Sheriff Tiraspol.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.