Sports

Remise bij debuut Martínez, Ronaldo ziet alleen vervanger scoren19:15 – Erik ten Hag heeft zondagavond met Manchester United niet weten te winnen in de laatste oefenwedstrijd van deze voorbereiding. De thuiswedstrijd tegen Rayo Vallecano eindigde in een 1-1 gelijkspel. Het duel stond vooral in het teken van de rentree van Cristiano Ronaldo, terwijl ook de van Ajax overgekomen Lisandro Martínez zijn officieuze debuut maakte.

Remise bij debuut Martínez, Ronaldo ziet alleen vervanger scoren


Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Zaterdag oefende Ten Hag met zijn voorlopige eerste elf al tegen Atlético Madrid (0-1 verlies). Een dag later stond er nog een wedstrijd op het programma. Dat Ronaldo deel zou uitmaken van deze ‘B-ploeg’ was al aangekondigd, en dat hij geen hele wedstrijd zou gaan spelen ook. De aanvaller deed alleen de eerste helft mee, waarin hij één serieuze mogelijkheid op de 1-0 kreeg. Tahith Chong, die net als landgenoot Donny van de Beek ook aan de aftrap stond, kreeg misschien wel de meeste kansen, maar ook hij kon de score niet openen.

De tweede helft was nog geen drie minuten bezig, toen Ronaldo uitgerekend zijn vervanger wél zag scoren. Het was Amad Diallo – die vorig seizoen dicht bij een verhuur aan Feyenoord was, maar uiteindelijk aan het Rangers FC van Giovanni van Bronckhorst werd uitgeleend – met de 1-0. Lang kon United niet van die voorsprong genieten. Een kleine tien minuten later tekende Alvaro Garcia voor de gelijkmaker. 

Premier League
Over precies een week staat voor Ten Hag en zijn Manchester United de officiële seizoensstart op het programma. De club trapt het nieuwe Premier League-seizoen af met een thuiswedstrijd tegen Brighton & Hove Albion. 

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.