Sports

Rekik waarschuwt Feyenoord en verkiest PSV boven Rotterdam9:08 – Karim Rekik ziet donderdagavond in de halve finale van de Conference League twee van zijn oude clubs tegenover elkaar staan. De Haagse verdediger speelde in de jeugdopleiding van Feyenoord en droeg jaren later twee seizoenen het shirt van Olympique Marseille. Hij vertelde wat de Rotterdammers kunnen verwachten.

Rekik waarschuwt Feyenoord en verkiest PSV boven Rotterdam


Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

“Dit gaat een moeilijke worden voor Feyenoord, maar dat hadden ze zelf ook wel bedacht”, lachte Rekik tegenover het Eindhovens Dagblad. “Marseille is een gekkenhuis. Om het voor de tegenstander een hel te noemen is net wat overdreven, maar de supporters hitsen de boel op zoals we dat in Nederland niet kennen. Je moet daar even doorheen in de eerste fase van de wedstrijd. Van tevoren stel je je erop in, maar toch word je verrast.”

Terugkeer
Hoewel Rekik dus een verleden heeft bij Feyenoord, vond zijn grote doorbraak plaats bij PSV. “Als ik ooit terugkom naar Nederland, zal dat alleen bij PSV kunnen zijn. Niet omdat ik Feyenoord niet waardeer, maar ik ben in Eindhoven echt doorgebroken en heb van Phillip Cocu en Marcel Brands de kans gekregen om de top te halen. De ontlading daar na een titel in een fantastisch jaar ga ik nooit meer vergeten. PSV paste bij mij als persoon ook gewoon heel goed. De rust, het relativeren en toch alles doen om de top te bereiken, dat sprak me enorm aan.”

Sevilla
Voorlopig zit hij echter nog prima op zijn plek bij Sevilla, waar hij momenteel herstelt van een lichte spierblessure. “Als ik fit ben, speel ik bij een van de topploegen in Spanje. Ik ben gewoon volledig bezig met goed presteren bij Sevilla en sta uiteraard ook open voor een rol bij Oranje, mocht dat in de toekomst weer een keer aan de orde komen.”

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.