Sports

PSV ziet jongelingen uitblinken en heeft eerste prijs te pakken21:57 – PSV heeft dinsdagavond beslag gelegd op de Lichtstad Cup. In het Philips Stadion bleek de ploeg van trainer Ruud van Nistelrooij veel te sterk voor stadgenoot FC Eindhoven. Uiteindelijk bleef een uitstekend PSV steken op een ruime 5-0 overwinning.

PSV ziet jongelingen uitblinken en heeft eerste prijs te pakken


Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Van Nistelrooij gebruikte de oefenwedstrijd om veel jonge spelers de kans te geven. De enige beoogde basisspeler die vanaf het eerste fluitsignaal mocht spelen, was middenvelder Ibrahim Sangaré. Hij zag echter hoe zijn talentvolle ploeggenoten de show stalen in een snikheet Eindhoven. Bij de 1-0 werd Yorbe Vertessen op fraaie wijze de diepte in gestuurd door Richard Ledezma en de Belg maakte oog in oog met Nigel Bertrams geen fout.

Daarna was het de beurt aan Johan Bakayoko en Ismael Saibari. Bakoyoko had een schitterende steekbal in huis op Saibari, die de 2-0 voor zijn rekening kon nemen. Vertessen was vervolgens bijna verantwoordelijk voor de derde treffer van de gastheer. Hij werd echter net voordat hij kon scoren van de sokken gelopen door Collin Seedorf. De bal ging daarom op de stip en aanvoerder Marco van Ginkel stuurde Bertrams de verkeerde kant op.

In de tweede helft liet Saibari zijn hielen nog even zien aan de volledige defensie van Eindhoven. Hij dribbelde handig langs wat tegenstanders en schoot de 4-0 tegen de touwen. Van Nistelrooij besloot daarop liefst negen keer te wisselen en bracht onder meer Xavi Simons, Joey Veerman en Luuk de Jong nog binnen de lijnen. De 5-0 viel in extremis alsnog. Een voorzet van Jeremy Antonisse viel zomaar bij de tweede paal binnen.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close