Sports

PSV legt ‘1.91 monster’ Benítez jarenlang vast: transfervrije deal10:29 – PSV heeft de komst van Walter Benítez (29) officieel aankondigd. De Argentijnse sluitpost komt transfervrij over van OGC Nice en tekent een contract tot en met 2025. Nadat maandag ook Boy Waterman officieel werd gepresenteerd, is het keepersgilde van Ruud van Nistelrooij voor komend seizoen op oorlogssterkte. Dinsdag traint de goalie meteen mee met de A-selectie. 

PSV legt '1.91 monster' Benítez jarenlang vast: transfervrije deal


Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

“Walter is een zeer ervaren keeper die zich op hoog niveau en voor langere tijd heeft bewezen”, reageert technisch directeur John de Jong opgetogen op de clubsite. “Hij heeft bijna tweehonderd wedstrijden voor Nice gespeeld en was er geregeld aanvoerder. Onze scouting zag hem al op jonge leeftijd spelen in Argentinië en is hem blijven volgen toen hij naar Europa vertrok. Omdat we wisten dat zijn contract na dit seizoen afliep, hebben we de laatste maanden erg veel tijd en energie in zijn komst gestoken. Toen duidelijk was dat hij open stond voor een transfer naar PSV hebben we direct doorgepakt.”

Lees ookNieuwe PSV-keeper noteert zeer indrukwekkende statistieken

De doelman speelde de afgelopen jaren voor het Franse OGC Nice, dat hem oppikte uit zijn thuisland. “Na zes seizoenen in Frankrijk was ik toe aan verandering. Ik heb een uitstekend gevoel aan het contact met PSV overgehouden en mijn beeld over de club werd bevestigd toen ik hier dit weekend arriveerde. Dit is een club met een grote historie en het complex ziet er waanzinnig mooi uit”, reageert de goalie op de clubsite over zijn nieuwe transfer.

Een van de redenen om naar Eindhoven te komen, is het potentiële Champions League-voetbal dat hij met PSV kan gaan spelen dit seizoen. Dat lukt hem met OGC Nice komend seizoen in elk geval niet. “PSV speelt om alle prijzen en naar zo’n uitdaging was ik op zoek. Ik wil alles uit mezelf en het team halen, iedere training en wedstrijd opnieuw. Dat mogen de mensen ook van mij verwachten”, aldus de sluitpost, die naar verwachting in elk geval drie jaar te zien zal zijn in het Philips Stadion. Wat dat betekent voor de toekomst van Joël Drommel, is niet bekend. 

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.