Politics

Politie geeft provinciehuis Leeuwarden weer vrij na dreiging


De politie heeft het provinciehuis van Friesland weer vrijgegeven. Het provinciehuis in Leeuwarden zou een melding hebben ontvangen van een dreigende aanslag. De deuren zaten dicht, en de vergadering werd stilgelegd. Een persoon zou met de bom onderweg zijn geweest naar het provinciehuis. Het zou om een bekende gaan van de politie. De politie spreekt van een serieuze dreiging. In het provinciehuis zou zijn omgeroepen dat men weg moet blijven bij ramen en deuren.

Binnenin het gemeentehuis zouden op dat moment ongeveer 150 mensen hebben gezeten, waaronder leden van de provinciale staten en journalisten. Buiten moest de politie het plein ontruimen. Volgens de Leeuwarder Courant hadden zich daar 30 tot 40 betogers verzameld, maar die zijn weggegaan. Het leek te gaan om een groep boerendemonstranten, die bij het gemeentehuis betoogden tegen het stikstofbeleid.


 

Advertentie

True managed webspace

Lees ook deze artikelenDefensie schorst drie militairen vanwege ongeval op feestPolitie wil ‘jongeren’ aanhouden in Leeuwarden, politie geeft waarschuwingsschot‘Rechtbankverslaggever’ Renze van der Sluis twittert nepnieuws, politie verwijdert GEEN foto’s van telefoonsBoze boeren Leeuwarden boeken succes: Fryslân trekt stikstofmaatregelen inBoeren op trekkers leggen centrum Leeuwarden platDrie jaar cel voor brandstichting bij moskee LeeuwardenAcht gewonden bij aanslag Lyon – Bompakket ontploft in winkelstraatCDA-fractievoorzitter Sybrand Buma nieuwe burgemeester van LeeuwardenAlle 250 Nederlandse gele hesjes betogen in LeeuwardenLeeuwarder man misbruikt zijn 3 kinderen jarenlang, krijgt 5 jaar celCNN korte tijd ontruimd en uit de lucht na bommelding kantoorgebouwWeer bompakketjes gevonden in VS, aan senator en oud-inlichtingenbaasBonusquote: belastingbetaler Leeuwarden moet maarliefst 7,4 ton ophoesten voor bibliotheekDeze moralistische millennialdrek werd mogelijk gemaakt door heel veel subsidies (uiteraard)Voor de jeugd: bruggen slaan en knuffelen met de Turkse Diyanet-islam in Leeuwarden

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.