Sports

Pikant: SC Cambuur hoopt rivaal sc Heerenveen af te troeven19:25 – SC Cambuur hoopt zich voor het komende seizoen te versterken met Andries Noppert (28). De transfervrije sluitpost van Go Ahead Eagles maakt een goede indruk de laatste maanden in het doel van de Deventenaren en ook sc Heerenveen heeft sluimerende belangstelling, maar de geboren Fries kan dus ook naar Leeuwarden.

Pikant: SC Cambuur hoopt rivaal sc Heerenveen af te troeven


Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

De Leeuwarder Courant weet namelijk dat Noppert reeds gesproken heeft met technisch manager Foeke Booy en de momenteel afwezige trainer Henk de Jong. Hoewel de Leeuwarders de belangstelling niet willen bevestigen, zou er wel degelijk zijn gesproken. Wel meldt de ochtendkrant dat er ook vanuit andere clubs interesse is in Noppert, die ook bij Cambuurs’ rivaal sc Heerenveen op het lijstje staat.

Dat is niet verrassend, want Go Ahead Eagles-trainer Kees van Wonderen maakt na dit seizoen al de overstap naar het Abe Lenstra Stadion, waar eerste keuze Erwin Mulder een aflopend contract heeft. Aldaar zou hij de concurrentiestrijd met Xavier Mous aan kunnen gaan, aangezien de Belg wel een doorlopende verbintenis heeft. Overigens ziet de LC ook iets positiefs aan het gesprek tussen Noppert en De Jong. ‘Dat de coach echter met potentiële nieuwe spelers praat, toont aan dat een gehoopte terugkeer deze zomer waarschijnlijk is.’

Lees ook: Waarom Heerenveen twijfelt over eventuele komst Noppert

Stevens vertrekt vermoedelijk
De interesse in Noppert komt niet uit de lucht vallen, want volgens het regionale dagblad is de kans heel groot dat Sonny Stevens, zonder zijn blessure de eerste keuze van SC Cambuur boven Pieter Bos, na dit seizoen transfervrij vertrekt. De sluitpost kreeg wel een nieuwe aanbieding, maar volgens Booy ligt vraag en aanbod momenteel nog ver uit elkaar. Als beide partijen bij hun eisen blijven, acht hij contractverlenging ‘een moeilijk verhaal’.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close