Sports

‘Op een dag zal ik Rome verlaten’21:38 – José Mourinho heeft twijfel gezaaid over zijn toekomst bij AS Roma. De trainer wist woensdagavond de eerste Europese prijs uit de clubgeschiedenis te winnen door Feyenoord te verslaan in de finale van de Conference League. Hij bedankt iedereen bij de Italiaanse club voor het succes, maar is het alleen een bedankje of een afscheid?

Mourinho zaait twijfel over toekomst: 'Op een dag zal ik Rome verlaten'


Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Mourinho vertelde na de finale dat hij de club trouw zou blijven, maar nu twijfelen Italiaanse media. ‘Op een dag zal ik Rome en AS Roma verlaten, dat zijn de wetten van het voetbal, maar meer dan één of twee cups zou ik deze club voor altijd verenigd willen zien door deze passie en liefde’, schrijft de Portugese prijzenpakker op Instagram. ‘Herinneringen blijven voor altijd en de geschiedenis gaat nooit meer uitgewist worden.’

De trainer bedankt op het social mediakanaal niet alleen de supporters, maar vooral de spelers. Daarbij sneer hij naar ‘de Einsteins van het voetbal’, die volgens hem niet snappen dat alle voetballers een bijdrage leveren aan de prestaties en niet alleen de basisspelers. ‘Sommigen speelden 54 wedstrijden, anderen geen minuut, maar ik bedank ze allemaal. Voetbal is niet alleen wat je ziet, maar ook wat je niet kunt zien. Voetbal wordt niet alleen gespeeld door elf voetballers, maar door veel meer mensen…’

Daarbij kijkt hij ook verder dan de voetballers: ‘coaches, de medische staf, analisten, materiaalmannen, keukenmensen, families, vrienden, romanisti en mourinhisti. Ik ben iedereen zo dankbaar. Voor mij waren dit geweldige, onvergetelijke emoties, maar nu moet ik gaan nadenken over ‘wat nu?’, aldus de Portugees, die de Romeinse aanhang zal laten schrikken met deze vraag.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.