Sports

Nieuw hoofdstuk in turbulent leven van veelbesproken Ihattaren0:30 – In de rubriek ‘Gisteren gemist’ zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zondag 17 juli.

Nieuw hoofdstuk in turbulent leven van veelbesproken Ihattaren


Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

‘Bedreigingen en intimidaties aan adres Mohamed Ihattaren’
Mohamed Ihattaren slaat het trainingskamp van Ajax in Oostenrijk over vanwege bedreigingen aan zijn adres. De twintigjarige middenvelder krijgt van de club de tijd en rust om ‘een aantal zaken in de privésfeer te regelen’, zo schrijft De Telegraaf. De Amsterdamse topclub doet alles om het toptalent te helpen met de problemen in zijn privéleven.

Portugezen worden gek: auto Ronaldo gesignaleerd bij Sporting?
Portugal is in de ban van een mogelijke terugkeer van Cristiano Ronaldo. De 37-jarige Portugees heeft zijn zinnen gezet op een vertrek bij Manchester United, maar ziet de laatste dagen steeds meer topclubs afhaken in de strijd om zijn handtekening. Intussen zou de auto van Ronaldo zijn gezien bij het stadion van de Portugese topclub.

‘Ook clubs zijn eruit: Juve slikt klein verlies op verkoop De Ligt’
Matthijs de Ligt gaat definitief de overstap maken naar FC Bayern München. De 22-jarige verdediger, die zelf al een persoonlijk akkoord bereikte met de topclub over een overstap, heeft nu ook te horen gekregen dat de clubs een overeenstemming over een overstap hebben bereikt.

‘Jean-Paul Boëtius staat open voor terugkeer bij Feyenoord’
Jean Paul Boëtius staat open voor onderhandelingen met Feyenoord over een terugkeer. De 28-jarige middenvelder houdt vooralsnog vrijblijvend zijn conditie op peil bij zijn oude werkgever, maar staat niet onwelwillend tegenover een hernieuwde samenwerking.

Leeuwinnen missen groepswinst op een haar en treffen Frankrijk
De Oranje Leeuwinnen hebben met een 1-4 zege op Zwitserland een ticket voor de kwartfinales van het EK bemachtigd. Daarin wacht grootmacht Frankrijk, maar met een beetje geluk was Oranje in een krankzinnige slotfase nog groepswinnaar geworden. Geluk had Nederland na een uur spelen wel gehad, toen bij een 1-1 stand Zwitserland twee opgelegde kansen miste. Pas in de slotfase rekende Oranje af met de angst voor uitschakeling en voorkwam buitenspel de 1-5.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.