Sports

‘Newcastle-spits terroriseert kattenbeul Zouma met miauwgeluiden’12:14 – West Ham United-verdediger Kurt Zouma raakte eerder deze maand in opspraak nadat op een uitgelekte video was te zien hoe hij meermaals zijn kat mishandelde.

'Newcastle-spits terroriseert kattenbeul Zouma met miauwgeluiden'


De achterhoedespeler pakte het beestje op en schopte het huisdier door de kamer. Even later is te zien hoe het kindje van Zouma het beestje oppakt, in de lucht houdt, waarop de voormalig Chelsea-speler het beestje in het gezicht slaat. In Engeland sprak men schande van het incident. De katten van Zouma werden uiteindelijk in beslag genomen, maar trainer David Moyes besloot de verdediger te blijven opstellen.

En dus mocht Zouma ook zaterdag aan de aftrap verschijnen, toen West Ham Newcastle United ontving in het eigen London Stadium. Bij Newcastle was aanvaller Chris Wood de directe tegenstander van Zouma. Engelse media schrijven dat West Ham-aanvoerder Craig Dawson gedurende de wedstrijd meermaals naar de scheidsrechter stapte, om te klagen over Wood. De van Burnley overgekomen aanvaller zou namelijk steevast ‘miauw’-geluiden maken in de buurt van Zouma.

De arbiter van dienst, Martin Atkinson, besloot Wood niet aan te spreken. De wedstrijd tussen de degradatiekandidaat en het om Europees voetbal strijdende West Ham United eindigde zonder winnaar: door een doelpunt van Chris Willock, pakte Newcastle een punt: 1-1.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close