Sports

“Moet eerst een handtekening staan”15:10 – Thomas Letsch weet nog niet of zijn toekomst in Duitsland ligt. De oefenmeester wordt in verband gebracht met VfL Bochum, de huidige hekkensluiter van de Bundesliga. Dat die club hem graag wil hebben, betekent volgens Letsch niet dat hij sowieso gaat vertrekken bij Vitesse.

Letsch over Duitse interesse: "Moet eerst een handtekening staan"


Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Letsch is bezig aan zijn derde seizoen in Arnhem en is op de hoogte van de belangstelling van Bochum. “Ja, er is interesse. Er is contact met Bochum”, aldus de trainer in gesprek met De Gelderlander. “Maar ik sta onder contract bij Vitesse. Dat contract moet ik eerbiedigen. Zolang er geen akkoord is, ben ik gewoon de hoofdtrainer van Vitesse. Punt. Ik weet uiteraard niet wat er over twee uur allemaal speelt. In het voetbal kan alles razendsnel veranderen.”

Lees ook: Vitesse zoekt nieuwe trainer: deze vier namen vallen in Arnhem

De 54-jarige Duitser was de afgelopen jaren werkzaam in Duitsland, Oostenrijk en Nederland. Hij was echter nog niet te vinden in de Bundesliga. “Dat voor een Duitse trainer de Bundesliga zeer aantrekkelijk en bijzonder is, lijkt me helder. En natuurlijk is dit voor mij een kans. Ik heb nog nooit in de Bundesliga gewerkt. Maar er spelen nu allerlei belangen mee. Zeker die van Vitesse”, verklaart Letsch, die met zijn werkgever veertiende staat in de Eredivisie.

Omdat Letsch een contract tot medio 2023 heeft, zal Bochum een afkoopsom op tafel moeten leggen. “Als ik vertrek bij Vitesse, stap ik door de voordeur en niet door de achterdeur. Maar, nogmaals, eerst moet er dan een handtekening staan. Pas dan is er sprake van een overgang. Nu is er nog niets. De komende dagen moeten duidelijkheid bieden. Maar als dit afketst, weet dan dat ik met heel mijn hart voor Vitesse zal strijden. Dat staat absoluut vast.”

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.