Sports

“Moet echt meer minuten maken”11:02 – Valentijn Driessen verwacht dat de weinige speeltijd van Memphis Depay nog wel eens problemen op kan gaan leveren. De aanvaller komt amper aan spelen toe bij FC Barcelona en viel tijdens de interland tegen Polen geblesseerd uit. Driessen hoopt dat zijn situatie nog voor het WK gaat veranderen.

Driessen ziet probleem Oranje: "Moet echt meer minuten maken"


Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

“Frenkie de Jong en Memphis Depay zijn uitgevallen. Dat is vooral voor Memphis een probleem”, vertelde Driessen in zijn analyse namens De Telegraaf. “Het is een gevolg van de weinige speelminuten bij FC Barcelona. Volgens mij wordt het WK in 29 dagen afgewerkt. Als je de halve finale haalt, speel je zeven wedstrijden in die dagen. Hij moet echt meer minuten maken om dat vol te kunnen houden.”

Lees ook: Oranje op Rapport: Gakpo schittert in aangepaste rol tegen Polen

Driessen denkt daarnaast dat Jasper Cillessen en Remko Pasveer sowieso meegaan naar het WK. De doelman van Ajac maakte tegen Polen zijn debuut in Oranje. “Cillessen is iets completer en heeft meer ervaring met bijvoorbeeld de halve finale van het WK. Ik denk dat hij nog de voorkeur krijgt, maar Pasveer zit hem op de hielen. De verdedigers willen denk ik graag met hem voetballen. Wat mij betreft kan Pasveer zijn koffers voor het WK gaan pakken.”

Oranje won donderdagavond met 0-2 in Polen en kan de finaleronde van de Nations League ruiken. Alleen als er aanstaande zondag ruim wordt verloren van België kan het nog mis gaan. “De eerste helft tegen Polen was een van de beste helften die ik heb gezien van het Nederlands elftal. Als het Nederlands elftal zich zo presenteert op het WK, dan hebben alle tegenstanders rekening te houden met dit Oranje.”

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.