Sports

‘MLS-droom lonkt voor Suarez na scheldpartij richting Simeone’19:49 – Luis Suárez bleek vorig seizoen de beste transfer van de Spaanse competitie te zijn. Met zijn enorme scoringsdrift maakte hij Atlético Madrid kampioen en nam hij de ultieme wraak op FC Barcelona. Dit seizoen is het echter een stuk minder bij de Uruguayaan en afgelopen wedstrijd leidde dat tot een ruzie tussen Suárez en zijn trainer Diego Simeone, waardoor hij open zou staan voor een vertrek.

'MLS-droom lonkt voor Suarez na scheldpartij richting Simeone'


Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Mundo Deportivo meldt dat de club van David Beckham Suárez wil verlossen uit zijn lijden bij Atlético Madrid. Inter Miami heeft al vaker interesse getoond in de diensten van de spits, maar toen lukte het niet om hem over te halen. Suárez kreeg het na de verloren uitwedstrijd tegen Granada aan de stok met zijn trainer nadat hij gewisseld werd. Hij riep: “Pelotudo de mierda! siempre igual”, wat vrij vertaald iets als ‘Klootzak! Het is elke keer hetzelfde met jou!’ betekent.

Suárez maakte al twaalf wedstrijden op rij de negentig minuten niet vol, wat hem zwaar irriteert. Hij staat momenteel op zeven treffers in achttien wedstrijden en deelt daarmee in de malaise van Atlético, dat op een teleurstellende vijfde plek staat. Suárez heeft er nooit een geheim van gemaakt dat het een droom van hem is om ooit nog in de Amerikaanse competitie te voetballen, waardoor dit de uitgelezen mogelijkheid lijkt.

Lees ook: FC Barcelona toont interesse in ‘nieuwe Luis Suárez’

Suárez speelde van 2007 tot 2011 voor Ajax, waar hij meer dan honderd doelpunten maakte in nog geen 150 wedstrijden. Via Liverpool en Barcelona kwam hij bij Atlético terecht, waarmee hij vorig seizoen nog kampioen van La Liga werd.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.