Sports

“Met deze spirit gaan we het zeker halen”16:00 – Bij Willem II was men zondagmiddag als een kind zo blij dat het eindelijk weer lukte om drie punten te pakken. De laagvlieger uit Tilburg won met 1-0 van Vitesse, al is de degradatiezone nog niet verlaten. Toch was er vooral opluchting bij trainer Kevin Hofland en middenvelder Pol Llonch.

Opluchting in Tilburg: "Met deze spirit gaan we het zeker halen"


Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

“We moeten hier zeker even van genieten”, begon een opgewekte Hofland na de wedstrijd zijn interview met ESPN. “Maar vanaf dinsdag moet de knop weer om, we hebben nog vier wedstrijden waarin we punten moeten halen. Dit is pas de eerste stap. In de fase waar wij in zitten, moeten wij allemaal een stapje extra zetten. Vandaag hebben we alles samen gedaan.”

Willem II speelt de komende weken nog tegen PSV, Heracles Almelo, SC Cambuur en FC Utrecht. “De anderen hebben ook geen gemakkelijke tegenstanders. Wij moeten iedere wedstrijd laten zien wat we vandaag hebben gedaan, zeker hier thuis. Hopelijk kunnen we de komende weken nog wat verder zijn. Dan kunnen we misschien wat overtuigender naar de winst gaan”, besloot Hofland.

Llonch sprak voor de camera van ESPN zijn vertrouwen in handhaving uit. “We hebben een zware periode achter de rug en wisten dat dit een soort finale was. Maar we moeten realistisch zijn, dit is nog niet klaar. Er staan nog vier finales op het programma. Als we met deze spirit spelen, ben ik overtuigd dat we genoeg punten gaan pakken. We hebben het in eigen hand.”

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close