Sports

Kraay jr.: “Hij wordt nooit goed genoeg voor Feyenoord”8:34 – Hans Kraay jr. ziet het niet meer goedkomen voor Francesco Antonucci bij Feyenoord. De 22-jarige middenvelder is na een lastig half jaar in Rotterdam terug bij FC Volendam, waar hij meer aan spelen hoopt toe te komen. Arne Slot maakte de afgelopen maanden slechts eenmaal gebruik van de speler waar Feyenoord anderhalf jaar geleden ruim twee miljoen euro voor betaalde.

Kraay jr.: "Hij wordt nooit goed genoeg voor Feyenoord"


Bij het ESPN-programma Voetbalpraat spreekt Kraay jr. over ‘weggegooid geld’. Het heeft hem niet verbaasd dat Antonucci alleen in de voorronde van de Conference League speeltijd kreeg van Slot. “Hij wil fitte middenvelders die ook nog geen beetje kunnen voetballen. Kökcü kan echt goed voetballen en wordt steeds beter. Aursnes is heel fit en hem spelen ze bal blind in. Antonucci? Die wordt nooit goed genoeg voor Feyenoord.”

Dat Antonucci nauwelijks een kans heeft gekregen, heeft ook Kees Kwakman niet verrast. “Alles ging anders onder Slot. Er wordt veel meer gevraagd van de middenvelder. Mij heeft het niet verbaasd dat hij het totaal niet heeft gered, tot nu toe. Als ze bij Volendam niet aan de slag gaan met de dingen die hij écht moet verbeteren, dan wordt hij niet goed genoeg voor Feyenoord. Hij zal nooit een Guus Til worden en dat moet ook niet, maar hij moet zich wel echt gaan ontwikkelen.”

Antonucci speelt het komende seizoen voor de derde keer op huurbasis voor Volendam. Promoveert de huidige koploper van de Keuken Kampioen Divisie naar de de Eredivisie, dan draagt de Belg ook volgend seizoen het oranje shirt om de schouders.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close