Sports

Heerenveen handelt razendsnel en strikt opvolger Veerman14:31 – SC Heerenveen heeft razendsnel een vervanger voor Joey Veerman aangetrokken. Anas Tahiri is de opvolger van de naar PSV vertrokken spelmaker. De Friese club heeft de 26-jarige middenvelder transfervrij overgenomen van CFR Cluj. Hij tekent in het Abe Lenstra Stadion een contract tot medio 2024.

Heerenveen handelt razendsnel en strikt opvolger Veerman


Met Tahiri haalt Heerenveen een speler in huis die bekend is met de Eredivisie. “Na het vertrek van Joey zijn we blij dat we Anas kunnen presenteren. Met zijn creativiteit en ervaring in het Nederlandse voetbal kan hij voor ons van waarde zijn. We volgen Anas al langer en zijn blij dat hij nu voor ons kiest”, aldus technisch manager Ferry de Haan.

Tahiri begon zijn loopbaan in eigen land bij Lierse SK. Na enkele jaren op het hoogste en één-na-hoogste niveau van België te hebben gespeeld, stapte hij in 2018 over naar RKC Waalwijk. Met de Waalwijkers promoveerde hij in zijn eerste seizoen naar het hoogste niveau. In de twee daaropvolgende seizoenen speelde Tahiri 56 wedstrijden in de Eredivisie.

Zijn goede prestaties in Waalwijk leverden de technisch begaafde middenvelder afgelopen zomer een transfer naar Cluj op. Het Roemeense avontuur werd niet wat Tahiri ervan had verwacht. De middenvelder speelde slechts vijf officiële wedstrijden voor Cluj en keert nu weer terug naar de competitie die hij goed kent.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close