Sports

Gemengde gevoelens bij PSV en Feyenoord, ondanks driepunter0:30 – In de de rubriek ‘Gisteren gemist’ zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zondag 20 februari.

Gemengde gevoelens bij PSV en Feyenoord, ondanks driepunter


Veerman blinkt uit tegen oude club: “Dat deed me wel wat”
Joey Veerman beleefde een prachtige zondagmiddag. De middenvelder speelde tegen zijn oude ploeg, scoorde zijn eerste Eredivisiedoelpunt voor PSV en werd toegezongen door de fans. Het was een perfecte wedstrijd voor de Volendammer, die zag dat Heerenveen vooral in de eerste helft aardig mee kon komen. Het duel eindigde in 3-1.

Schmidt kraakt grasmat: “Onmogelijk te herstellen”
Roger Schmidt zag PSV zondagmiddag met 3-1 winnen van sc Heerenveen. Het zorgde niet voor veel blijdschap bij de trainer, die baalde van de slechte grasmat én de blessures. Érick Gutiérrez moest in de eerste helft met een brancard van het veld met een knieblessure, terwijl Cody Gakpo in de rust in de kleedkamer achterbleef na een tik op zijn enkel.

Slot en Perez zijn het eens over ‘botsauto’ Jahanbakhsh
Alireza Jahanbakhsh scoorde zondagmiddag op geweldige wijze de laatste treffer in het met 3-1 gewonnen duel tegen SC Cambuur. Eerder in de wedstrijd wist Luis Sinisterra ook al op een prachtige wijze te scoren. Kenneth Perez vond het niet moeilijk om tussen beide doelpunten te kiezen: hij gaf de voorkeur aan de Colombiaan. Arne Slot was sowieso redelijk kritisch op de Iraniër, ondanks die prachtige goal.

“Moeilijk om te zeggen of Timber beter is dan De Ligt of De Vrij”
Jurriën Timber was zaterdagavond de gevierde man bij Ajax. Hij zorgde voor de enige treffer tegen Willem II. Kenneth Perez is lovend over de mandekker, die hij omschrijft als ‘vakman’ bij Dit was het Weekend. Hij vergelijkt het talent met Stefan de Vrij en Matthijs de Ligt, die beide imponeren in de Serie A.

Spaanse media zien De Jong opkrabbelen: ‘Stap in goede richting’
Frenkie de Jong kreeg dit seizoen meerdere keren kritiek, maar tegen Valencia liet hij zien wat hij in zijn mars heeft. Dat is de mening van de Spaanse media, die de middenvelder zagen scoren tijdens de 1-4 overwinning. Het journaille zag niet alles goed gaan bij de voetballer, maar het biedt hoop na een moeizame periode, waarin de Nederlander duidelijk kwakkelde met zijn vorm.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.