Sports

Geen Afrika Cup voor Tissoudali: “Ik heb gemengde gevoelens”12:48 – Het zit Tarik Tissoudali dwars dat hij niet opgenomen is in de selectie van de nationale ploeg van Marokko voor de Afrika Cup. De 28-jarige aanvaller van KAA Gent maakte deel uit van de voorselectie, maar overleefde de laatste schifting niet.

Geen Afrika Cup voor Tissoudali: "Ik heb gemengde gevoelens"


Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Dat mag opmerkelijk worden genoemd, want Tissoudali is een van de smaakmakers van de Belgische competitie. De voormalig speler van Telstar, SC Cambuur, VVV-Venlo en De Graafschap maakte dit seizoen in alle competities zestien doelpunten in 33 wedstrijden. Zakaria Aboukhlal, reserve bij AZ, heeft bijvoorbeeld de definitieve selectie wél gehaald.

“Ik heb hier gemengde gevoelens bij. Ik ben een beetje teleurgesteld, maar aan de andere kant ben ik ook wel blij dat ik hier bij Gent niks hoef te missen”, reageert Tissoudali in gesprek met Het Laatste Nieuws. “Ik heb wel het gevoel dat er een paar spelers geselecteerd zijn van wie ik denk dat ik van meer waarde zou kunnen zijn voor het team.”

Naast Tissoudali ontbreken ook Noussair Mazraoui en Hakim Ziyech in de Marokkaanse Afrika Cup-selectie. Zij hebben een conflict met bondscoach Vahid Halilhodzic. “Maar in mijn geval, denk ik dat hij gewoon de voorkeur geeft aan iemand anders”, aldus Tissoudali.

Lees ook: Eredivisie-spelers met Marokko naar Afrika Cup; Mazraoui niet

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.