Sports

Feyenoorder Dilrosun kort na transfer staande gehouden10:27 – Javairô Dilrosun is maar al te blij met zijn transfer naar Feyenoord. De buitenspeler, die overkwam van Hertha BSC, tekende afgelopen week zijn meerjarige verbintenis in De Kuip, maar maakte een paar dagen later wat bijzonders mee in Rotterdam.

Feyenoorder Dilrosun kort na transfer staande gehouden


Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

“Ik vind Rotterdam een mooie stad, maar twee dagen terug ben ik voor het eerst in Nederland aangehouden”, vertelt de velugelspeler in gesprek met De Telegraaf. “Ik reed in de auto van de club en moest even stoppen. Dat had ik nog nooit meegemaakt. M’n kenteken en rijbewijs werden even gecheckt en uiteindelijk was er natuurlijk niets aan de hand. We hebben elkaar een fijne dag gewenst.”

Een bijzonder moment in de stad waar Dilrosun de komende seizoenen successen wil boeken. Een overstap naar Feyenoord hing al jaren in de lucht, maar kwam destijds niet van de grond: “Feyenoord had op dit moment ook de financiële middelen om me binnen te halen. Dit is het juiste moment”, aldus Dilrosun, die inzetbaar op alle vier de posities in de voorste linie. 

Dat Dilrosun voor Feyenoord kiest heeft te maken met de prestaties in het afgelopen seizoen, de manier van spelen, maar ook met de supporters: “Ik kijk altijd naar de Eredivisie en dat weet je dat Feyenoord één van de beste supportersscharen van Nederland en misschien wel Europa heeft. Deze keuze heb ik mede daarom gemaakt, want die steun geeft je iets extra’s en ik denk dat deze supporters je echt helpen. Ik denk dat De Kuip in dat opzicht historisch is”, besluit de geboren Amsterdammer.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.