Sports

Feyenoord wil zich versterken met Excelsior-smaakmaker22:21 – Feyenoord hoopt zich op korte termijn te gaan versterken met Excelsior-uitblinker Mats Wieffer. Dat meldt Voetbal International woensdagavond. De Rotterdammers zien in Wieffer een ideale versterking voor op het middenveld.

Feyenoord wil zich versterken met Excelsior-smaakmaker


Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Wieffer kende een uitstekend seizoen bij Excelsior in de Eerste Divisie, waarmee hij in de finale van de play-offs ten koste van ADO Den Haag promoveerde naar de Eredivisie. De middenvelder, die werd opgeleid bij FC Twente, maakte in Kralingen een stormachtige ontwikkeling door. Dit seizen kwam hij tot vier doelpunten en gaf hij vijf assists voor de promovendus.

Wieffer stond in de belangstelling van clubs uit het buitenland – waar zijn toekomst ook leek te liggen – todat Feyenoord zich bij de 22-jarige middenvelder meldde. De Rotterdamse club hoopt snel een akkoord te bereiken met de middenvelder, die zich dan maandag meteen zal melden op 1908. Feyenoord zal de stadsgenoot een transfersom moeten betalen voor Wieffer. 

Volgens het Algemeen Dagblad denkt Feyenoord de talentvolle middenvelder voor een bescheiden transfersom op te kunnen pikken bij Excelsior. De promovendus gaf eerder al aan Wieffer graag te behouden, maar dat het gezien alle interesse in de smaakmaker een lastig verhaal zou gaan worden.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.