Sports

FC Groningen dicht bij akkoord’30 augustus 2022 – Jörgen Strand Larsen lijkt kort voor het sluiten van de transfermarkt toch zijn gewenste transfer te gaan kijken. Het geïnteresseerde Celta Vigo werd eerder door FC Groningen nog de deur gewezen, maar de twee partijen zijn toch teruggekeerd aan de onderhandelingstafel. En met succes, zo bleek dinsdagavond.

'Strand Larsen krijgt toch zijn zin: FC Groningen dicht bij akkoord'


Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

De Telegraaf meldde namelijk dat de clubs elkaar genaderd zijn en dat ‘een akkoord mogelijk wordt geacht’. Over de hoogte van de transfersom is daarbij nog niks bekend, al zal het dus hoger zijn dan het eerdere bod van elf miljoen euro dat door de Groningers werd afgewezen. Hoe dan ook wordt Strand Larsen bij een transfer de duurste FC Groningen-speler ooit. Dat record staat nu nog op naam van Marcus Berg, met zijn transfer voor tien miljoen euro naar Hamburger SV.

Dat Strand Larsen bij FC Groningen wil vertrekken, is beslist geen geheim. Het was zelfs vaak onderwerp van gesprek, nadat de spits tegenover verschillende media eerlijk zijn verhaal had verteld. “Geïnteresseerde clubs proberen respectvol te zijn naar Groningen, maar horen onbehoorlijke prijzen. Het is wat arrogant”, zei de Noor bijvoorbeeld tegen RTV Noord. Onder meer een transfer naar Middlesbrough zag Strand Larsen door de hoge vraagprijs van de club niet doorgaan.

Strand Larsen bleef zijn wedstrijden voor FC Groningen gewoon blijven spelen, maar verwachtte wel dat de club zich iets minder streng op zou stellen. Dat hij nu mogelijk toch een transfer maakt, lijkt echter weinig te maken te hebben met een flexibelere onderhandelingspositie van de club. In plaats daarvan lijkt het Celta Vigo te zijn dat meer in de buurt komt van wat de Groningers voor de spits willen hebben.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.