Sports

Erik ten Hag nu al onderwerp van gesprek in Engeland0:30 – In de rubriek ‘Gisteren gemist’ zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op donderdag 21 april.

Erik ten Hag nu al onderwerp van gesprek in Engeland


Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Stam tipt Ten Hag: “Om hetzelfde te doen, moet je geld uitgeven”
Jaap Stam denkt dat Erik ten Hag voor een grote uitdaging staat bij Manchester United. De oud-verdediger speelde zowel bij de Engelse club als bij Ajax, waar de trainer momenteel voor de groep staat. Hij stelt dat er grote verschillen zijn tussen beide clubs.

Conte waarschuwt Ten Hag voor slapeloze nachten bij ‘gigantische klus’
Erik ten Hag gaat het moeilijk krijgen bij Manchester United. Dat stelt Antonio Conte, die momenteel voor de groep staat bij Tottenham Hotspur en eerder al werkzaam was bij Chelsea. Volgens de Italiaanse oefenmeester is de Premier League de ‘zwaarste competitie van de wereld’.

Ten Hag oogst lof bij Man United-speler: “Coach van wereldklasse”
Manchester United-middenvelder Fred kijkt uit naar het nieuwe seizoen. Hij is lovend over Erik ten Hag, die komende zomer de overstap maakt naar Engeland. Het nieuws werd vandaag officieel, waarna de middenvelder positief reageert op de komst van de oefenmeester.

Geen nieuw Feyenoord-stadion: “We praten over 30 miljoen euro”
Supportersvereniging FSV De Feijenoorder is opgelucht dat haar favoriete club in De Kuip blijft. Toch komt het nieuws niet als een verrassing, vertelt voorzitter Kees Lau. Hij snapt niet waarom de beleidsbepalers zo lang hebben doorgewerkt aan het plan.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close