Sports

een odd van 1.85 bij vier doelpunten van PSV tegen FC VolendamWoensdag, 31 augustus 2022 om 14:00


• Laatste update: 15:14

PSV haalde afgelopen weekend flink uit met een 1-6 zege op Excelsior. Aan de hand van Xavi Simons lieten de Eindhovenaren niets heel van de Kralingse club. Woensdag staat de inhaalwedstrijd thuis tegen FC Volendam op het programma. In samenwerking met Unibet blikt Voetbalzone vooruit op de tweede thuiswedstrijd van PSV van dit seizoen in de Eredivisie.

PSV is tot dusver nog steeds foutloos in de Eredivisie. Op 6 augustus werd in de eerste thuiswedstrijd van het seizoen met 4-1 gewonnen van FC Emmen. Tijdens dat duel werden de Eindhovense doelpunten gemaakt door Johan Bakayoko, tweemaal Cody Gakpo en een eigen doelpunt van Maikel Kieftenbeld. Momenteel is het onduidelijk of Gakpo zijn laatste wedstrijd voor de Brabantse club reeds gespeeld heeft, maar Bakayoko en Ismael Saibari lieten eerder al zien goede alternatieven te zijn.

Zie jij PSV opnieuw vier doelpunten maken? De quotering is 1.85!

Volendam won afgelopen zondag voor het eerst sinds 2009 een wedstrijd in de Eredivisie. In eigen huis wisten de Palingboeren te stunten door FC Twente te verslaan. Hoewel Volendam met Robert Mühren en Henk Veerman twee gelouterde spitsen in huis heeft, was het de zeventienjarige Lequincio Zeefuik die de enige treffer van de wedstrijd maakte. Nu wacht opnieuw een grote uitdaging voor de Volendamse club.

Denk jij dat Volendam gaat stunten in het Philips Stadion? Een overwinning is te spelen tegen een odd van maar liefst 21.00!

PSV wist in de eerste drie wedstrijden in de Eredivisie maar liefst vijftien keer het net te vinden. Veel zal afhangen van de vorm van Joey Veerman, Simons en Saibari. Terwijl Daryl van Mieghem deze voetbaljaargang al twee doelpunten maakte en twee assists afleverde, zijn Mühren en Veerman nog op zoek naar hun eerste goalcontributie voor Volendam.

Zie jij Robert Mühren voor het eerst scoren in Eindhoven? Deze weddenschap is te spelen tegen een odd van 4.90!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Ontvang €40 aan free bets bij €10 inzet. Registreer je op Unibet.nl!

Gerelateerd

Meer sportnieuws


0 reacties


Reageer


Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.