Sports

‘Duitse legende Lehmann sloopt garage buurman (91) met kettingzaag’16:33 – Jens Lehmann ligt onder vuur in Duitsland. De legendarische oud-doelman van onder meer Arsenal en de nationale ploeg van Duitsland heeft het afgelopen maandag flink aan de stok gekregen met zijn 91-jarige buurman. Lehmann richtte met een kettingzaag een ravage aan in de garage van de bejaarde man.

'Duitse legende Lehmann sloopt garage buurman (91) met kettingzaag'


Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Dat schrijft BILD. De vertroebelde relatie tussen Lehmann en zijn buurman bereikte afgelopen maandag een kookpunt. De onlangs gebouwde garage van de buurman belemmerde het zicht van de oud-keeper op het meer bij zijn woning. Met een kettingzaag besloot Lehmann daarom de garage te bestormen en de dakbalken weg te zagen.

De buurman diende een klacht in bij de politie. “Twee agenten vergezelden me naar mijn auto na het misdrijf. Ik was bang dat ik mijn buurman zou tegenkomen”, reageert de 91-jarige in gesprek met de Duitse krant. “Ik voel me bedreigd, ik denk niet dat mijn buurman bij zijn volle verstand is.” Lehmann heeft eveneens aangifte gedaan bij de politie.

De sluitpost, die in het verleden ook het doel van Schalke 04 en Borussia Dortmund verdedigde, lag onlangs al onder vuur nadat hij racistisch sprak over Dennis Aogo. Het kostte hem zijn baan in het bestuur van Hertha BSC. Bovendien is zijn rijbewijs afgepakt vanwege te hard rijden in de bebouwde kom.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.