Sports

Dramatische keuze Neres krijgt pijnlijk slot: einde competitie9:49 – De clubs in Oekraïne hebben gezamenlijk besloten dat er dit seizoen niet meer gevoetbald zal worden in het Oost-Europese land. De competitie werd onlangs stilgelegd vanwege de Russische invasie, maar inmiddels is besloten dat de competitie niet meer zal worden hervat.

Dramatische keuze Neres krijgt pijnlijk slot: einde competitie


Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

De clubs hebben besloten dat er geen kampioen wordt uitgeroepen en dat het seizoen dus in principe niet meetelt voor in de geschiedenisboeken, hetzelfde wat in Nederland gebeurde toen het coronavirus de competities plat legde. Shakhtar Donetsk stond tijdens het begin van de oorlog aan kop in Oekraïne met twee punten meer dan Dynamo Kiev.

Voor David Neres betekent het een pijnlijk slot van een dramatische keuze die hij in de winter maakte. De Braziliaan verruilde Ajax voor Shakhtar, maar speelde sinds zijn transfer nul minuten in de hoofdmacht. Samen met Braziliaanse spelers zat hij dagenlang opgesloten in een hotel en moest hij het door oorlog geteisterde land met de trein verlaten.

Neres heeft besloten deze winter geen overstap te maken naar een andere club. De FIFA bood spelers uit Rusland en Oekraïne de kans om via een extra transferwindow te ontsnappen, maar daar maakte de aanvaller geen gebruik van.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.