Sports

Dit is de beoogde nieuwe speeldatum voor Arsenal tegen PSV12 september 2022 – De beoogde nieuwe speeldatum voor de Europa League-wedstrijd tussen Arsenal en PSV is bekend. De clubs en bonden kijken of het duel op donderdag 20 oktober kan worden ingehaald, zo schrijft het Eindhovens Dagblad.

Dit is de beoogde nieuwe speeldatum voor Arsenal tegen PSV


Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Het was de bedoeling dat Arsenal en PSV het komende donderdag tegen elkaar op zouden nemen. De wedstrijd is uitgesteld omdat er vanwege de uitvaartdiensten van koningin Elizabeth in Londen onvoldoende inzet van politiepersoneel mogelijk is.

De zoektocht naar een nieuwe speeldatum is lastig, daar het schema al propvol zit. Het meest logische moment om de wedstrijd in te halen, lijkt donderdag 20 oktober te zijn. Dan zal echter wel de wedstrijd tussen Arsenal en Manchester City moeten worden verzet. Die staat op dit moment ingepland op woensdag 19 oktober.

Volgens het Eindhovens Dagblad zijn Arsenal, PSV, de Europese voetbalbond (UEFA) en de Engelse voetbalbond (FA) nu aan het kijken of de wedstrijd daadwerkelijk op 20 oktober kan worden gespeeld. Er zijn echter nog ‘heel wat beren op de weg’ voor dit is gerealiseerd.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.